Vsi, ki radi dobro jeste, preizkušate novosti in ste po obroku radi siti, vabljeni v našo Pizzerijo Totalka. Z nasmehom in dobro voljo bomo poskrbeli za vaše prijetno počutje, z okusnimi jedmi pa bomo zadovoljili tudi vaš želodček.

Na novomeških tleh smo že stari mački. Decembra 2001 smo prvič prižgali peč in takrat se je pričela naša zgodba. Priprava okusnih in kvalitetnih jedi ter zadovoljitev različnih okusov je naša vizija že od začetka. Zato je veliko razlogov, da nas obiščete in preizkusite našo pestro ponudbo. Pri nas boste zagotovo našli svoje mesto skozi vse leto. Ob odličnih jedeh s prijatelji in bližnjimi pa lahko uživate tudi na naši pokriti terasi

V toplem in sproščenem ambientu bomo s široko ponudbo, slastno hrano ter hitro in kvalitetno postrežbo zadovoljili tudi vaše najbolj zahtevne želje. Seveda pa ste v Totalko vabljeni tudi vsi, ki potrebujete le klepet s prijatelji, oddih od napornega dne, dobro kavico ali kozarec rujne kapljice.

Vabimo vas, da uživate z nami v prijetnem vzdušju lokala, s prijaznim osebjem ter ob odlični hrani in pijači vse dni v letu.

Naša vrata so vam široko odprta!